Music Compass i SydKorea ger ut HOYA

Nu är licensavtalet undertecknat och klart!

Music Compass
i SydKorea ger ut HOYA i juni

HOYAs sånger sprider sig ut över världen

HÄRLIGT

Yooo-hoo :-)

Lördagskvitter

Det är så friskt, fräscht och nyutsprucket livsbejakande att jag blir saligt knollrig i hjärtat. Naturen jublar.. och jag likaså.

Hästarna går i trädgården och betar, fölen hänger runt varandra
vattnet i Snäcksjön, som visserligen fortfarande är alldeles för kallt för att bada i, glittrar och gnistrar i den lätta vårsolen. Jag har just druckit min smoothie och nu ska jag avsluta den här lilla ordramsan och sedan bär det av med cykeln och Alice.

Jag upptäcker att jag ofta, särskilt när det gäller mig själv, säger att jag ska göra si eller så och hur ofta jag tänker göra det., för att sedan inte göra det alls.. eller bara någon gång.. och varje ögonblick då det där skulle ha gjorts, enligt mig själv i ett tidigare skede, så har jag någon ursäkt för att inte göra det precis just nu.. kanske lite senare.. eller någon annan dag.. nästa dag (Du vet den där dagen som inte finns)

Här finns rum för förbättring och utveckling.

Min intention är att jag ska
1. bara uttala sånt som jag verkligen har för avsikt att genomföra
2. göra det jag har bestämt, oavsett vad jag har för ursäkt för att inte göra det.
Naturligtvis kan jag ändra mig och fatta ett nytt beslut, men det är en helt annan sak. Att besluta mig för en sak och sedan strunta i det, gör mig kraftlös.
Och jag vill inte ge bort min kraft på det sättet
(tack David för att Du påpekade detta) :-)

Jag har t ex sagt att jag ska cykla varje dag med Alice - dvs då jag har tillgång till cykel (=hemma) - men har jag gjort det?
En tid gjorde jag det och mådde fint. Och Alice mådde fint. (Hon som just nu går och trampar och suckar och väntar på cykelturen, medan jag sitter här och skriver..)
Sedan blev jag tvärförkyld och la ner all cykling.. långt efter att jag kunde sätta igång igen, låg cyklingen ändå nere..

Igår hoppade jag upp på hojen igen och tog mig ut. Vi blev båda uppiggade
så nu blir det cykling varje möjlig dag

Jag beslöt att jag skulle stretcha låret och knät varje dag också..
Beslutet är fattat, nu är det bara att sätta igång

Det är så härligt att upptäcka saker att utveckla och förbättra inom sig själv

Jag vet att det inte går att förbättra eller utveckla någon annan (och förändra någon annan, ska vi inte ens tala om, för det är fullständigt OMÖJLIGT!), jag kan nätt och jämnt ändra mig själv.. hihi

Nä, ut och andas skogsluften och känna vinden mot kroppen
Aaaaaaaah

RSS 2.0