Man kanske skulle ägna sig åt nåt annat

suck

Nää usch!

Åh, jag såg just Happy Feet Song-inslaget på webben.
Det var ingen Malou-höjdare precis..
Att jag såg trött ut var väl bara förnamnet
Halvdöd typ. Liva upp mig
Och den som är en sån glad och lycklig låt
men jag..hmmm
nää usch
:-(

Efter Nyhetsmorgon

Inget svårt att gå upp 02.30 en natt, inte svårt att göra sound och bildcheck före 05.00.
Det svåra var att vänta i 3½ timme innan det var dags att sjunga Happy Feet Song live. i ca 3 3/4 minut. Sen var det avklarat. Någon intervju hanns inte med. Kinas agerande i Tibet och en ev. OS-bojkott tog hela samtalsutrymmet i TV4. Så tight är programtiden.

Så stapplade jag hemåt, öm i hela den trötta kroppen och försökte hålla mig vaken. Vid 13-tiden låg jag i min säng och var som i dvala tills kvällen kom och det var dags för middag, Matilda hade kommit till Stockholm för antagningsprov på Sthlms Estetiska Gymn. morgonen därpå. Uppe ett par timmar och sen stapplade jag i säng.
Sov nästan innan jag nuddade kudden..

Matilda sa att hon pratat med mig, men det har jag inget minne av..
Sov som en stock, ovaggad.
Ovanlig upplevelse för mig som är så himla lättväckt annars. 

I mellanrummet

Har Du tänkt på att mellanrummet mellan denna texts slut och rubriken på det förra inlägget, så har det hänt en himla massa grejer, tiden har rullat på, världar kan gå under och andra födas. Sorg, förtvivlan, intensiv lycka och leda.. allt kan hända, men det påverkar inte mellanrummet ett enda dugg.

Det är alltid detsamma, lika långt. eller kort om Du så vill
oföränderligt till sin natur, fortsätter det att vara exakt det det är, i evighet amen.

Och i just mitt fall har det hänt massor. Och ändå har jag inte skrivit.
Under veckan på Madeira, så kände jag inte alls för datoriet, kollade min mail (och uppkopplingen på hotellet var inte överväldigande snabb. Snarare dröp den långsamt hickandetvkesamt framåt, som om något otäckt väntade vid varje klick och det gällde att tassa varligt i cyberrymden)

Alltså, varit på Madeira en vecka med familjen. Kusinerna Anna och Krister, Annas barn Alexandra (som precis fyllt 20 år), David (fyllde 10 år under resan) och lilla Tindra, Kristers sambo Bitte och deras lilla bebis Engla, moster Anita (som fyllde 70 år)  och PO, Gunvor, Ella och Matilda och så jag. Det var en intressant resa, lite småvarmt, lite av svensk försommarkänsla. Vi passade på att fira födelsedagsbarnen som tillsammans fyllde 100! Hurra hurra!

Stället var inte riktigt i min smak, men det var härligt att vara tillsammans med de andra under en längre tid än några timmar då och då. Jag delade rum med min mamma och det gick hur bra som helst. Jag skötte mig fint, tränade varje dag, spa-ade mig lite och läste. Läste Harry Potter och Fenixorden. Hon skriver bra och det är lätt att komma in i boken, den liksom slukar en med detsamma.

Och nu är det förberedelser inför TV på tisdag 18/3
Kolla in "Happy Feet Song" i TV4 Nyhetsmorgon
Imorgon träffas vi, musikanterna som ska vara med på TV och repar. Sedan blir det ett försök till tidig kväll, för ungefär 04.15 på natten blir vi hämtade med taxi och har bild- och ljudcheck före 05.00.
Det finns tillfällen då det gäller att gilla läget.
Inga synpunkter, inga missnöjesyttringar, ingen trötthet får sänka energin, inget negativt över huvudtaget får skugga medverkan.

Att medverka på TV4s Nyhetsmorgon är ett sånt tillfälle.

Har du inte kollat in Happy Feet Song-videon som spelades in när jag sjöng på SKF-troféns uppvisningsgala i Stora Mossens ishall? Check it out here..


Happy Feet Song (Oolala) Videon

check this out..


RSS 2.0